Öppna/stäng meny
  • Bryggor - Monteringsanvisning

  • Bryggor - Monteringsanvisning

  • Bryggor - Monteringsanvisning

<<PrevNext>>
Lediga jobb

Verkstadsarbetare till Floattech Sweden AB

Är du en person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Vill du arbeta i ett litet, sammansvetsat gäng, där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för hela produktionskedjan och tillika installation hos kund? Då är detta tjänsten för dig. Kan du dessutom svetsa är det en stor fördel. 

Om tjänsten

Ditt ansvarsområde blir samtliga arbeten inom produktionen. Det innebär bl.a. montering av komponenter och färdiga produkter, teknisk formblåsning, emballering, truckkörning, bokning av frakter samt montering och installation hos kund. Kan du svetsa, kommer du även att få göra det. I tjänsten förekommer även en del resande i perioder, huvudsakligen inom Sverige.

Tjänsten är heltid och tills vidare med placering i Värnamo. Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittar den medarbetaren vi söker.

Kvalifikationer

Vi vill anställa en positiv lagspelare som har ordningssinne och dessutom kan lägga in en extra växel när det behövs. Kan du svetsa är det en stor fördel, då vi har en liten svetsverkstad för småserier och kundunika detaljer.

Kompetenskrav:

  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Är du rätt person för oss, lär vi dig de tekniska färdigheterna du saknar för att klara jobbet. 

Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse, mailar eller ringer du vår vd Harald Warelius, harald@floattech.se, 0370-692451.