Öppna/stäng meny
Lediga jobb

Svetsare till Floattech Sweden AB

Är du en skicklig svetsare som trivs med varierande arbetsuppgifter? Vill du arbeta i ett litet, sammansvetsat team där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för hela produktionskedjan samt installation hos kund? Då är detta tjänsten för dig. 

Om tjänsten

Som svetsare på Floattech Sweden AB blir ditt huvudsakliga ansvarsområde svetsning av komponenter i rostfritt stål (MIG och TIG). Då vi är ett litet team, som jobbar nära varandra, ingår även samtliga arbeten inom produktionen i tjänsten. Dessa arbetsuppgifter innebär bl.a. montering av komponenter och färdiga produkter, teknisk formblåsning, emballering, truckkörning, montering och installation hos kund. I tjänsten förekommer även en del resande i perioder, huvudsakligen inom Sverige.

Tjänsten är tills vidare om heltid med utgångspunkt i Värnamo. Tjänsten planeras att tillsättas under september månad.

Kvalifikationer

I rollen som svetsare är dina kunskaper inom svetsning av stor vikt men vi värdesätter även din personlighet och förmåga att bidra till teamet.

Som person är du driven, självgående och kan ta egna initiativ. Du är kvalitetsmedveten och ordningsam samt kan lägga in en extra växel vid behov. Vi uppmanar våra medarbetare att ta stort personligt ansvar och ser gärna att du är van vid detta sedan tidigare. Du bör trivas med varierande uppgifter och vara lösningsorienterad. Då flera av arbetsuppgifterna är fysiskt krävande är det av vikt att du har god fysisk uthållighet.

Kompetenskrav:

  • Några års erfarenhet som svetsare
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Se vår film om tjänsten här

Vill du anmäla ditt intresse eller bara veta mer? Maila eller ring då vår produktionschef Peter Magnusson, peter@floattech.se, 0370-692453.