Öppna/stäng meny
  • Badflotte med hopptorn - Håbo Kommun

  • Badflotte - Holland

  • Badflotte

<<PrevNext>>

Offentliga badflottar

Badflottar med enorm flytkraft

Badflottar utsätts för stora påfrestningar. De måste därför vara starka, ha en bra flytkraft och sist men inte minst, vara stabil ändan ut i kanterna. Det uppfyller våra badflottar som dessutom finns i många storlekar.

Badflottar är barnens favorit

Många kommuner placerar en eller flera badflottar en bit ut från badbryggorna. De stora barnen simmar då ut och leker på flotten. Det finns fördelar med ett sådant koncept. Badbryggorna avlastas till förmån för de mindre barnen, de större barnen kan leka och dyka på djupare vatten. Vill man göra platsen riktigt attraktiv för de lite större barnen kompletteras flottarna med hopptorn. Vi har 1 m respektive 2 m höga torn i vårt sortiment.

Tänk då bara på att vattendjupet inte får understiga ca 4 m.

Enkel montering och förankring

Badflottar med bredd som överstiger 2,4 m levereras som byggsats för att få plats på ett lastbilsflak. Alla komponenter levereras då väl emballerade och med tydliga monteringsanvisningar. En liten badflotte förankras enkelt med ett kätting och ett ankare/vikt. Större flottar hopptorn förankras med fyra ankare/vikt. 

Vi hjälper självklart till med både montering och installation om så önskas. 

Skiss & Offert inom 48 h

Du får kostnadsfritt både skiss och offert inom 48 timmar. Klicka högst upp på sidan.

Badflotte med hopptorn

Vi har 1 m respektive 2 m höga torn i vårt sortiment.

Enkel montering

Med våra tydliga monteringsanvisningar är jobbet lätt. Vill ni ha hjälp med montering och installation ordnar vi det också.