Öppna/stäng meny
  • Floattech Sweden AB - Fasad fabrik och kontor

BAD & FRITID

Brygga för bad & fritid

EasyFloat® är en brygga som är lätt, underhållsfri och miljövänlig med mycket hög kvalitet. Den är den enda bryggan i sitt slag med prestanda i världsklass och är därför också patenterad.

Läs mer

Rodd & kanot

Brygga för rodd och kanot

Vår flytbrygga för rodd och kanot är mycket populär. Det är en låg och stabil flytbrygga. I vårt sortiment av flytbryggor har vi även en startbrygga för rodd som vi kallar EasyStart®.

Läs mer

Arbete

Arbetsflotte

Vår arbetsflotte är robust och tålig. Den har en enorm flytkraft och är samtidigt lätt att hantera. Våra kunder är allt från privatpersoner, byggare till stora multinationella företag.

Läs mer

Tillgänglighet

Badramp för funktionsnedsatta

EasyTrail® är en underhållsfri badramp för funktionsnedsatta som verkligen gör skillnad. Den är utvecklad tillsammans med handikapprörelsen och uppfyller boverkets alla föreskrifter.

Läs mer

Nyanställning

Vår nya säljare heter Martin Pålsson. Martin kommer i huvudsak att arbeta med försäljning i Sverige. Vi hälsar honom mycket välkommen.

Harald Warelius, vd

Läs mer på bloggen arrow_sharp

Svenskt bolag i Gnosjöregionen

Floattech Sweden AB är ett svenskt bolag som grundades 2007. Företaget har sitt säte i Värnamo, Småland, mitt i den företagsamma Gnosjöregionen. Hitta till Floattech Sweden AB.

Vi utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer flytbryggor samt badramper för personer med funktionsnedsättning. Våra varumärken är EasyFloat®, EasyTrail® och EasyStart®. Hela världen är vår marknad även om de mest tongivande finns inom Europa.