Brygga som är lätt och underhållsfri

Brygga för bad och fritid hela livet

Vill du ha en brygga som är lättinstallerad, som också är en underhållsfri brygga? Tänker du på miljön och vill ha en miljövänlig brygga? Gör då som så många andra - skaffa en EasyFloat!

 

Brygga med prestanda i världsklass 

EasyFloat är en unik patenterad brygga, utvecklad för dig som vill njuta och ha roligt på din fritid. Vi ser till att du får en brygga med unika egenskaper. Egenskaper som gör ägandet av vår brygga både lätt, roligt och bekvämt. Det är just därför fler och fler kunder väljer våra bryggor.  

 

Bryggan är med sin stabilitet och närhet till vattenytan även en eftertraktad brygga inom vattensport såsom kanot och rodd. EasyFloat har används världen över inom både nationella och internationella tävlingar.  

 

Behöver du en flexibel brygga för att genomföra arbete på vatten är EasyFloat också det rätta valet. Den är lätt att manövrera, stabil att arbeta från och dessutom lätt att ta med sig.

 

Skiss och offert inom 48 timmar

Vi har valt att inte publicera vår prislista på hemsidan. Anledningen är enkel - Det kan vara svårt att veta vilka produkter man skall välja för ändamålet och tillika vilka tillbehör som behövs. Vi vill därför komma i kontakt med dig för att försäkra oss om att du får just de produkterna som passar dig. Därefter hjälper dig kostnadsfritt med både skiss och kostnadskalkyl och självklart en prislista. 

 

Klicka bara på sidfoten nedan så kontaktar vi dig för din offert och skiss.

Brygga med pojkar

 

Läs vad våra nöjda kunder tycker

Snabb offert

Du vet väl att du får en
kostnadsfri skiss och offert
inom 48 timmar. Klicka 
längst ner på sidan.

Exempel på skiss av brygga

Brygga för tre

Brygga för tre

Fler bryggor